Skindulgence —
30 minuutin kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

Näytä vuosia nuoremmalta vain 30 minuutissa

Skindulgence — 30 minuutin kasvojenkohotus ilman kirurgiaa auttaa ihoasi näyttämään nuoremmalta ja säteilevämmältä juuri nyt ja vuosiksi eteenpäin. Hoito saa kasvosi tuntumaan energiseltä ja kauniilta.

Vähentää ikääntymisen merkkejä

- Vähentää ryppyjä ja ihon uurteita

- Himmentää ihon väriläiskiä.

- Auttaa kiinteyttämään kasvojen ja kaulan ihoa.

- Sopii myös kämmenselkään.

- Sopii miehille ja naisille.

Tuotepaketissa on kolme tuotetta:

- Ihonpuhdistusaine (50ml)

- Kasvonaamio (125ml)

- Kosteusvoide (50ml)

 

Tuotepaketti riittää noin kolmen kuukauden käyttöön.

 

Saadaksesi parhaan tuloksen käytä Skindulgence Kasvojenkohotushoitoa joka toinen päivä ensimmäisen 90 päivän ajan ja kahdesti viikossa sen jälkeen.

 • Katso käyttöohjeet

  KÄYTTÖOHJEET

   

  Askel 1. Ihonpuhdistusaine

  Puhdista kasvot ensin hyvin ihonpuhdistusaineella. Huuhtele hyvin. Taputtele kuivaksi.

   

  Askel 2. Kasvonaamio

  Levitä Skindulgence 30 min Kasvojenkohotus Ilman Kirurgiaa -kasvonaamio märillä ja puhtailla sormenpäillä. Purista kasvonaamiota toisen käden kämmenelle ja levitä ohut kerros ainetta toisen käden märillä sormilla kasvojen ja kaulan alueelle. Levitä ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Liiku ylös- ja ulospäin leuan keskiosasta korvia kohti. Jatka ylös- ja ulospäin poskia ja poskipäitä pitkin. Liiku kulmakarvojen yläpuolelle aina hiusrajaan asti. Silmien ympärillä levitä kasvonaamio silmän ulkokulmasta nenää kohti. Älä päästä ainetta silmiin. Anna naamion kuivua 20-25 minuuttia. Poista kasvonaamio hellästi lämpimällä vedellä kostuttaen. Huuhtele huolellisesti.

   

  Askel 3. Kosteusvoide

  Levitä viimeistelevä kosteusvoide iholle ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein.

TILAA TUOTE NYT

99 €

(toimituskulut 7 €)

Soita maksuttomaan numeroomme

0800 0 4141

Skindulgence 30 minuutin kasvojenkohotus ilman kirurgiaa on NHT Globalin patentoitu tuote. VitaPrism on Londur Oy:n tuote. Londur Oy on NHT Globalin itsenäinen jälleenmyyjä.

 

Ansaintataso, johon tällä verkkosivulla viitataan, ei välttämättä edusta sinun liiketoiminnastasi saavuttamaa ansiotasoa. Liiketoimintasi menestys riippuu omista panostuksistasi ja ajankäytöstä liiketoimintaasi. Henkilökohtaiset suosittelut edustavat henkilöiden omia henkilökohtaisia kokemuksia työskentelystä VitaPrism-tiimin parissa tai tuotteiden käytöstä eivätkä välttämättä ole tyypillisiä tuloksia, joita voit saavuttaa. Tietyn ansiotason saavuttamiseen vaikuttaa moni asia: henkilökohtainen panostus, aika ja alue jolla asut. VitaPrism ei takaa minkäänlaista ansiotasoa jälleenmyyjälle. Jälleenmyyjän ansainta VitaPrism:n edustaman yhtiön kompensaatio-ohjelmasta on täysin kiinni jälleenmyyjän työskentelystä, taidoista ja kyvyistä.

Londur Oy

Ilmalankatu 2 C

00240 Helsinki

Y-tunnus 2537355-9

Asiakaspalvelu

(ark. klo 10-15)

Puh. 046 634 7125

Email info@vitaprism.fi